Ons team

Factstory levert mensen die voor korte of middellange termijn aansluiten bij het project. Ze geven verdieping of verrichten niet regulier werk waar normaal gesproken geen capaciteit voor is. Ons doel is om structurele verbeteringen aan te brengen zodat belangrijke processen en projecten gerealiseerd kunnen worden. Na een oorzaakanalyse kan Factstory bijdragen aan de formulering en invulling van de oplossingsrichting.

Fotograaf: www.davidlok.nl

Fredy Sierra Fernandez

Fredy is toegankelijk, betrouwbaar en open-minded. Hij is de managing partner van Factstory.

+31 (0)6 24 66 51 00
fsf@factstory.eu

Fredy is een toegankelijk, betrouwbare en open-minded partner bij Factstory met een fascinatie voor publiek-private verhoudingen. Hij studeerde Internationale Organisatie en Internationale Betrekkingen met een specialisatie in Internationale Politieke Economie (RUG). Daarnaast volgde hij een MBA-Module Publiek/Privaat bij Nyenrode en deed verschillende cursussen over leiderschap (AVICENNA) en energierecht (GCEL). Op dit moment schrijft hij een proefschrift over de wijze waarop Zuid-Amerikaanse staten omgaan met natuurlijke hulpbronnen (UvA). Vanuit Factstory heeft Fredy met veel succes de eerste factsheetanalyses verricht. Vanuit zijn woonplaats Groningen is hij voor Factstory betrokken geweest bij verschillende facetten van het aardbevingsdossier. Naar aanleiding daarvan is hij vanuit intrinsieke motivatie en maatschappelijke betrokkenheid voor Groningen bezig. Fredy is als zelfstandig Strategisch adviseur en procesmanager actief binnen Rijkswaterstaat en trekt daar landelijke en regionale projecten.   

Fotograaf: www.davidlok.nl

Maurice Teuwen

Maurice is een overtuigende analyticus en een gedreven, creatieve uitvoerder. Hij is de senior partner van Factstory.

+31 (0)6 45 29 66 38
mt@factstory.eu

Maurice is een overtuigende analyticus en een gedreven creatieve uitvoerder van strategie tot de operatie. Hij behaalde zijn ingenieursdiploma werkbouwkunde aan de TU Delft en een Master in Science of Management aan de Boston University. Maurice heeft ervaring met projecten onder meer de technische industrie, voedingsindustrie, energiesector, infrastructuur en procesindustrie. Zo werkte hij eerder voor DSM, Stork, CBI en Douwe Egberts en voerde opdrachten uit voor bijvoorbeeld DOW, ASML, Siemens, AVR, RWS. In 2011 richtte hij een ingenieursbureau op in Roemenië op het gebied van innovatief piping & mechanical design en oplossingen voor diverse geologische omgevingen. Sinds 2005 is Maurice actief als zelfstandig adviseur in projectmanagement, management services en reorganisaties met een focus op duurzaamheid. Momenteel is Maurice actief als project- en contractmanager van grote projecten binnen Rijkswaterstaat. Hij is zowel bekend met de nationale als internationale contractvormen en daarbij behorende juridische aspecten.

Stefan

Stefan van der Ree

Stefan is een nuchtere analyticus en energieke aanpakker.

+31 (0)6 41 61 06 88
svdr@factstory.eu

Stefan is een nuchtere, eerlijke projectleider, die abstracte ideeën graag concreet maakt en toepast in de praktijk. Met zijn analytisch vermogen en energieke houding, is hij een prettige ‘aanpakker’ die zich niet laat afschrikken door complexe problemen. Stefan heeft Geschiedenis en Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit, met een specialisatie in niet-westerse geschiedenis en Europees en Internationaal Publiekrecht. Daarna heeft hij ook nog een Master gedaan aan de Universiteit van Leiden om zijn eerstegraads bevoegdheid te halen als geschiedenisdocent. Hij heeft voor Factstory verschillende projecten gedaan bij o.a. Rijkswaterstaat en bij de Nationaal Coördinator Groningen. Naast zijn werk is hij actief als bestuurslid Technische Zaken bij zijn hockeyvereniging in Berkel en Rodenrijs en trainer/coach op landelijk niveau van een jeugdteam uit Kralingen.

Factstory mark

Mark Tieleman

Mark is ondernemend, nuchter en maatschappelijk betrokken.

mati@factstory.eu

Mark is een nieuwsgierige (research) consultant die graag leest en schrijft. Na zijn studies Bedrijfskunde en Filosofie is hij in 2021 voor Factstory komen te werken. Sindsdien heeft hij zich verdiept in de verduurzaming van de asfaltsector voor Rijkswaterstaat. Naast zijn advieswerk voor Factstory geeft Mark wetenschappelijke les op scholen, sport hij graag en is een groot cultuur liefhebber.

Fotograaf: www.davidlok.nl

Dolf Bierhuizen

Dolf is analytisch, precies en doortastend.

db@factstory.eu

Dolf is afgestudeerd moleculair bioloog. Hij richtte zich daar op verschillende processen rond het celmembraan. Dolf heeft daarnaast gewerkt als adviseur en data-analist in de dermatologische industrie. In 2022 kwam hij voor Factstory werken, waar hij zich voornamelijk bezighoudt met conflictbemiddeling tussen verschillende partijen en het bieden van een groen en duurzaam perspectief. Dolf is een zorgvuldige werker die zich graag een nieuwe uitdaging aangaat.

Fotograaf: www.davidlok.nl

Sietse Leeflang

Sietse is kritisch en cultureel betrokken.

sl@factstory.eu

Sietse studeerde kunstgeschiedenis en filosofie. Op dit snijvlak schreef hij een thesis over de Gotiek als concept. In 2022 kwam Sietse voor Factstory werken. Hij heeft een wijde portefeuille aan klussen waaronder bermbeheer en groenvoorziening. Naast zijn advieswerk voor Factstory werkt Sietse vrijwillig een dagdeel voor een kleine uitgeverij, bij een filosofisch tijdschrift als redacteur en op dinsdagavonden bediend hij de bar van zijn tennisvereniging.

Ons Netwerk

Partners-Factstory.png

We maken gebruik van partnerschappen om snel kennis en kunde in te kunnen schakelen om tot de juiste oplossing te komen. We hebben een breed netwerk aan lokale en nationale partners, bestaande uit de beste mensen. Hiermee dekken we als Factstory overkoepelend een breed spectrum aan beleidsterreinen af. Dit maken we passen binnen de  organisatie,  de gevraagde bedrijfsproblematiek en cultuur. Wij werken op dit moment op vijf beleidsterreinen:

–              Fysieke Bouw

–              Sociale Bouw

–              Circulariteit en grondstoffengebruik

–              Data & digitalisering

–              Public Health

Wij hebben hier één of meerdere experts van onszelf aan gekoppeld die een verzoek doorgronden en het aan het juiste werkveld koppelen. De deskundigenpool bestaat onder andere uit Duxilis, Giel Stekelenburg ICT, BMC, Circularities, Welance en Balance.

Contact

Wilt u meer weten over Factstory? 

Neem dan contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te verkennen voor uw project of organisatie. 

Fotograaf: www.davidlok.nl

Fredy Sierra Fernandez

T: +31 (0)6 24 66 51 00
E: fsf@factstory.eu

Fotograaf: www.davidlok.nl

Maurice Teuwen

T: +31 (0)6 45 29 66 38
E: mt@factstory.eu

Groningen
Rotterdam

Factstory.jpg

info@factstory.eu
+31 (0)6 24 66 51 00